Kahvila Perunakuoppa, Loppi

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Kahvila Perunakuoppa on Räyskälän kyläyhdistyksen pitämä kesäkahvila. Kahvila on avoinna lauantaisin 21.5-27.8 klo 10-15. Myynnissä käsitöitä, monipuolinen valikoima itse tehtyjä leivonnaisia, tilan tuotteita mm. varhaisperunaa sekä perunaa jalostettuna kypsänä maustettuna grillivalmiina. Uutuutena 26.6 alkaen sunnuntaisin lähiruokabrunssi klo 11-15 sekä suppeampi valikoima leivonnaisia kahvittelijoille.

Kahvila Perunakuoppa on oikeasti toimivan perunakuopan päällisrakennuksessa, koska tilalla viljellään varhaisperunaa. Eikä peruna esiinny vain nimessä, vaan myynnissä on tietysti tilan varhaisperunaa ja hernettä ja kahvilan leivonnaisissa on myös käytetty perunaa.

Monipuolisen kahvilan tuotevalikoiman valmistaa alusta alkaen tilan leipuri-kondiittori. Tuotteissa käytetään kotimaisen sesongin marjoja, hedelmiä ja vihanneksia, mahdollisimman läheltä. Kahvilan tiloissa myynnissä myös paikallisten taitajien käsitöitä.

Avoimet maatilat päivänä kahvila avoinna klo 10-16. Leivonnaisvalikoiman lisäksi myynnissä Perunavohveleita suolaisella tai makealla täytteellä. Ulkomyyntipisteessä tilan tuotteita, varhaisperunaa, maustettuja grilliperunoita, hernettä, sipulia, jauhoja ja säilykkeitä. Sunnuntaina lähiruokabrunssi klo 11-15 ja ulkomyyntipiste avoinna ostoksille.

Myynnissä mm. leivonnaiset, käsityöt, varhaisperuna, maustettu grilliperuna, herne, sipuli, jauhot ja säilykkeet

 

Yhteystiedot

Eliisa Pietilä
heikkilaeliisa@gmail.com
p. 050 356 3462
Räyskäläntie 562, 12820 Räyskälä
Facebook: Kahvila Perunakuoppa
Instagram: kahvilaperunakuoppa

Tiktok: kahvila_perunakuoppa