Katinalan Lihakauppa ja Leipomo, Hattula

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Idyllisessä Hämeen sydämessä toimivan Katinalan Lihakaupan historia ulottuu 80-luvulle. Helmikuusta 2017 lihakauppaa on luotsannut paljasjalkainen hattulalainen Tuomas Mikkola. Kun Tuomas kuuli veljeltään Katinalan lihakaupan olevan myynnissä, hän tiesi, että tämä olisi hänen tilaisuutensa yhdistää keittiöalan osaaminen ja intohimo laadukkaisiin raaka-aineisiin. Lihakauppiaana Tuomaksen kaupallinen kokemus kohtaa kiinnostuksen ruokaa, erinomaista asiakaspalvelua, hyviä raaka-aineita ja yrittäjyyttä kohtaan.

Katinalan Lihakauppa on erikoistunut perinteisiin lihaherkkuihin. Tarjonnassa on muun muassa tuoretta lihaa, palvi- ja kylmäsavutuotteita sekä artesaanimakkaroita omasta tehtaasta.

Tuoreen lihan lisäksi valikoimiin kuuluu erilaiset palvituotteet ja käsintehdyt makkarat, kuten esimerkiksi perinteinen ylikypsä ja rasvaton palvikinkku sekä punaviiniraakamakkara, hirviryynimakkara ja vuonna 2019 Suomen parhaaksi mausteiseksi makkaraksi valittu chili-emmental.

Viime vuonna Tommi päätti laajentaa toimintaa ja osti samassa kiinteistössä toimivan leipomon. Nyt lihakaupan yhteydessä toimii leipomokahvila josta voit ostaa sekä suolaisia että makeita leivonnaisia.

Tervetuloa ostoksille perinteiseen hämäläiseen lihakauppaan.

Avoinna ympäri vuoden, katso kohteen muut aukioloajat kohteen omilta sivuilta.

Yhteystiedot

Tuomas Mikkola
tuomas@katinalanlihakauppa.fi
P. 0400 387 988
Kauksaarentie 2-4, 13800 Katinala

Kotisivut: https://www.katinalanlihakauppa.fi/
Facebook: Katinalan Lihakauppa
Instagram: katinalanlihakauppa