Hakolan marjatila, Janakkala

Hakolan Marjatila on pieni talo preerialla, jossa viljellään luomumarjoja, luomuviljoja ja luomuyrttejä sekä jatkojalostetaan. Tilalla on tavattavissa mehiläiset, kiuruvetiset maatiaiskanat ja Ahvenanmaan lampaat. Kahvila ja puoti palvelevat tuorein tilalla tehdyin leivonnaisin ja oman tilan tuottein ja maalaismaisemin.

Luomuun Hakolan tila siirtyi 2010-luvun alussa. Luomutilaan siirtyminen on ollut luonnollinen osa tilan kehitystä. Kaikki muu onkin tilalla luomua, paitsi mehiläiset, joille annetaan tavallista suomalaista sokeria. Kotimaista sokeria käytetään myös hilloissa ja mehuissa.

Avoimet maatilat päivänä voit tutustua Hakolan luomumarjan viljelyyn, mehiläistarhaukseen ja tilan lampaisiin ja kanoihin. Kahvilan terassilla voit istahtaa maalaismaisemiin nauttimaan vaikka villiyrttipiirakasta ja voikukkakakusta.

Tilalla on helppo kulkea liikuntarajoitteistenkin.
Hakolan sympaattisesta tilapuodista voit hankkia kotiin vietäväksi tilan omia tuotteita:
luomujauhot, – hiutaleet,- suurimot, -myslit, siirapit, hunaja, hillot, mehut, limonaadit, kuohujuomat, mehiläisvahakynttilät, leivonnaiset
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde!

Maksutapana: käteinen ja pankkikortti

Avoinna ympäri vuoden erikseen ilmoitettuina ajankohtina sekä tilauksesta ryhmille myös muina aikoina. Katso lisätiedot kohteen omilta sivuilta

Yhteystiedot

Outi Koskinen
hakolanmarjatila@gmail.com
p. 0400 487 866
Piilokivi 26, 14200 Turenki