Mustialan Kievari & Wanha Viljamakasiini, Tammela

Kievari sijaitsee Mustialan kauniissa ja historiallisessa maalaismiljöössä Tammelan kirkonkylän kupeessa. Mustialan arvokkaat ja puistomaiset puitteet ovat vakiintuneet useiden vuosittaisten tapahtumien, juhlien ja kokoontumisten pitopaikaksi. Olemme ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen kohde!

Wanhan Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsee Kuninkaankartanon Panimo ja yläkerta toimii pub-tyyppisenä kahvilana ja tilausravintolana. Sisätiloista asiakaspaikkoja löytyy 70 hengelle ja kesällä päivää voit viettää myös viihtyisällä terassilla.

Avoimet maatilat tapahtumapäivänä Mustialan Panimon valikoimasta löydät omat Kuninkaankartanon panimon hanaoluet, sekä muiden panimoiden tuottamat makulonkerot, siiderit, viinit ja tietysti myös alkoholittomat vaihtoehdot paikan päällä nautittavaksi (ei ulosmyyntiä). Panimo-kahvilaan voit poiketa myös kahville, ja kaveriksi löytyy jäätelöä tai muita makeita ja suolaisia herkkuja. Suurempaan nälkään kesä MENUsta tilattavissa annoksia. Tervetuloa Kievarin viihtyisälle kesäterassille maalaismiljööseen.

Viljamakasiinilla myynnissä Makuja Mustialasta tuotteet. Tuoteperhe sisältää erilaisia hilloja, hyytelöitä ja mehuja sesongin mukaan. Kaikki tuotteet on valmistettu käsin Mustialan omasta sadosta eli voidaan todella puhua lähiruoasta.

Tietoa liikuntarajoitteisille:
Viljamakasiinin yläkertaan pääsee ainoastaan portaita, terassi esteetön.

Yhteystiedot

Emilia Ilomäki
info@elosaosk.com
p. 040 412 1505
Renkituvantie 10, Tammela