Mommilan kyläpuoti, Hausjärvi

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Mommilan Kyläpuoti on Hietoisten kylän entisen kyläkaupan tiloissa toimiva kesäkahvila – keidas keskellä hämäläistä maalaismaisemaa Hausjärvellä. Kyläpuodissa myydään mm. tuoreita leivonnaisia, 3kaverin™ jäätelöä, Pauligin kahvia, nostalgisia irtokarkkeja ja Laitilan Wirvoitusjuomia. Täällä on panostettu myös lähituottajien tuotteisiin, aina paikkakunnan lihatuotteista käsitöihin.

Puodin vanhan tavaran myymälästä löydät kaikkea vanhaa lapsuuden leluista, peltipurkkeihin, lehtiin, työkaluihin, astioihin ja retroon sen kaikissa kirkkaissa väreissä. Kaikki myytävä tavara on aidosti vanhaa, täältä et löydä uus-vintagea. Mommilan Kyläpuoti on herättänyt vanhan kyläkeskuksen henkiin, kunnioittaen samalla kaikkien pienten syrjäkylien kyläkauppojen merkitystä yhtenä tärkeänä osana Suomen kasvua ja vaurastumista.

Ainutlaatuinen kyläkauppamuseoon on koottu rekvisiittaa ja tuotepakkauksia lähes sadan vuoden ajalta. Kokoelmia ja yksittäisiä esineitä on ostettu ja saatu lahjoituksina ympäri Suomea Hangosta Kittilään. Museossa voi tehdä aikamatkan 1900‐luvun alun sekatavaraliikkeistä aina viivakoodiajan alkuun.

Tervetuloa!

Katso Mommilan kyläpuodin muut aukioloajat kohteen omilta sivuilta.

Yhteystiedot

kylapuoti@kaikkeavanhaa.fi
p. 045-675 6191
Kordelinintie 64, 12170 Hausjärvi

Verkkosivut: http://kaikkeavanhaa.fi/
Facebook: Mommilan kyläpuoti

Instagram: @mommilankylapuoti