Ammattikeittiö asiakkaaksi
Webinaarin inspiroivat puheenvuorot tuovat esille mahdollisuuksia sekä esimerkkejä tuottajille, yrityksille ja ammattikeittiöille.
Ohjelma 11.5. klo 13-16 (muutokset mahdollisia)
13.00-13.10 Tervetuloa! Minna Paakkola, projektipäällikkö, Avaimet yrittäjyyteen, ProAgria Oulu
13.10-14.10 Maakunnallisia onnistumisia ja yhteistyötä
- Onnistumisia Pohjois-Pohjanmaalta: yhteistyöllä lisää lähiruokaa ammattikeittiöihin, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Oulu, Ruokeva-hanke
- Uusia toimintamalleja alueellisen yhteistyön lisäämiseksi, projektipäällikkö Ronja Kuorikoski, RUOKARIIHI, Oulun ammattikorkeakoulu
- Satakunnan ruokaketju – haasteista mahdollisuuksiin, Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti ja ruoka-asiantuntija Anna Kari, Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Länsi-Suomi, Sikses parasta -lähiruokaa
14.10-14.25 Tauko
14.25-15.00 Miten tuotteet julkisen puolen ammattikeittiöille?, hankinta-asiantuntija Juha Väyrynen, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät ja hankinta-asiantuntija Katri Sipola, Monetra Oulu Oy
15.00-15.45 Miten 40 vuotta kokkina on koulinut minusta ruokayrittäjän?, keittiömestari Jyrki Sukula
15.45-16.00 Päivän päätös
Seuraa webinaaria livenä: livekuvaukset.fi
Tilaisuuden järjestävät: Avaimet yrittäjyyteen ja Ruokeva-hankkeet, ProAgria Oulu / Oulun Maa- ja kotitalousnaiset; Suomi syö satakunnasta – sikses parasta lähiruokaa -hanke, ProAgria Länsi-Suomi / Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Pyhäjärvi-instituutti, Satafood kehittämisyhdistys; RUOKARIIHI-hanke, Oulun ammattikorkeakoulu, Luonnonvarakeskus, Pohjois-Pohjanmaan liitto
Lisää tietoa tapahtumasta TÄSTÄ