Avoimet maatilat – Taste of Häme -tapahtuma tulee taas vuonna 2024!!

Tapahtumapäivä on taas perinteinen heinäkuun toinen lauantai, eli 13.7.2024! Merkkaa päivä siis jo kalenteriisi ja lähde tutustumaan koko perheen kanssa hämäläiseen maaseutuun ja lähiruokatarjontaan!

 

#avoimetmaatilat #tasteofhäme  #makujahämeestä #makumatkallahämeessä #hämäläistäruokaa #maallaonmukavaa

 

Lue lisää tapahtumasta

Kohteet kartalla Briefly in English

Tutustu kohteisiin

Löytyi 51

Husulan puutarha, Hollola

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Tervetuloa tutustumaan missä salaatit ja yrtit kasvaa! Pääset käymään kasvihuoneissa ja mahdollisuus myös ostaa tuoreita tuotteitamme!

Mustialan Kievari & Wanha Viljamakasiini, Tammela

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Poikkea virkistäytymään Mustialassa. Kievari sijaitsee Mustialan kauniissa ja historiallisessa maalaismiljöössä Tammelan kirkonkylän kupeessa. Mustialan arvokkaat ja puistomaiset puitteet ovat vakiintuneet useiden vuosittaisten tapahtumien, juhlien ja kokoontumisten pitopaikaksi.

Tapolan kyläyhteisö, Orimattila

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Tapolassa oman tilan tuotteet jalostetaan herkullisiksi tuotteiksi ja niitä onkin monipuolisesti myytävänä tapahtumapäivänä kyläyhteisön Toukola-kaupassa. Juustolan juustot, rahkat ja jäätelöt ovat aivan taivaallisia, yrttipaja on valmistanut erilaisia mauste- ja teesekoituksia ja kutomossa ollaan talven aikana kudottu mattoja ja poppanoita. Tilaesittelykierroksia tapahtumapäivänä klo 13.30 ja klo 15.00.

Mikkolan Suoramyynti, Loppi

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Mikkolan Suoramyynnin toiminta-ajatus on tarjota mahdollisimman laaja kattaus lähiruokaa sekä jotakin sellaista, mitä saa harvoin muualta etenkään kotimaisena.

Lato panimo, Orimattila

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Taste of Häme -tapahtuman kunniaksi Orimattilan Lato panimolla luvassa panimoesittelyä ja tietoutta oluen valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista sekä valmistusmenetelmistä.

Similän Ratsutila, Tammela

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Avoimet maatilat päivässä pääset tutustumaan ohjatusti Similän ratsutilan arkeen ja näkemään, miten hevosia hoidetaan. Lisäksi ohjelmassa talutusratsastusta sekä vaunuajelua.

Hakolan marjatila, Janakkala

Avoinna: Lauantaina klo 11-16 , Sunnuntaina klo 12-16

Tervetula tutustumaan luomumarjan viljelyyn, mehiläistarhaukseen ja tilan lampaisiin ja kanoihin. Istahtamaan maalaismaisemiin nauttimaan vaikka villiyrttipiirakasta ja voikukkakakusta

Tuulosrievä, Tuulos

Avoinna: Lauantaina klo 11-17 , Sunnuntaina klo 11-17

AittaKahvilassa voit nauttia leipomon omista leivonnaisista, tuoreesta leivästä ja pullasta sekä aidosta maalaistunnelmasta. Kahvila on oikea maaseudun helmi. 

Mäkirinteen tila, Hämeenkoski

Avoinna: Lauantaina klo 10-16

Mäkirinteen Tilalla pääset nauttimaan erilaisten aistien tuottamista elämyksistä ja hyvinvointipalveluista luonnon ja eläinten keskellä. Tilan toiminnan päätavoitteena on tarjota asiakkailleen rauhallinen ympäristö ja miljöö, jossa omalle itselle suodaan tilaa ja aikaa tavanomaisesta arjesta irtautumiseen.

Sivu 1 / 6

Viimeisimmät vinkit ja uutiset

Yhteistyökumppanimme

EU
Hämeenmaa MTK Häme Kasvua Hämeessä