Avoimet maatilat – Taste of Häme -tapahtuma tulee taas la 13.7.2024!!

Tapahtumapäivä on taas perinteinen heinäkuun toinen lauantai, eli 13.7.2024 klo 11-16! Merkkaa päivä siis jo kalenteriisi ja lähde tutustumaan koko perheen kanssa hämäläiseen maaseutuun ja lähiruokatarjontaan!

 

Hämäläinen maatila tai muu lähiruokakohde, lähde ihmeessä mukaan tapahtuman kohteeksi!

Päivä on aivan huikea kokemus! Näytetään  yhdessä mistä suomalainen ruoka tulee ja millaista on maatalous tavallisilla tiloilla ympäri Hämettä.

Tapahtuman kohteessasi voi järjestää omin voimin tai pyytää kaveriksi muita maaseutuyrittäjiä tai yhdistyksiä. Esimerkiksi nuoret 4H-yrittäjät voisivat olla kiinnostuneita tulla pitämään vaikka kahviota tilallesi.

Avoimet maatilat-Taste of Häme-tapahtumaan osallistuminen on MTK:n jäsenyrityksille maksuton ja ei-jäsenille osallistumismaksu on 75 euroa (alv 0%)

Ilmoittautu tapahtuman kohteeksi 16.6.2024 mennessä tästä linkistä

 

 

#avoimetmaatilat #tasteofhäme  #makujahämeestä #makumatkallahämeessä #hämäläistäruokaa #maallaonmukavaa

 

Lue lisää tapahtumasta

Kohteet kartalla Briefly in English

Tutustu kohteisiin

Löytyi 20

Ilolan maatilamatkailu ja ratsastuskoulu, Valkeakoski

Avoinna: Lauantaina klo 11-18, Sunnuntaina klo 11-15

Avoimet maatilat päivänä Ilolassa on monipuolinen tarjonta elämyksiä maalla.

Setälä-Eerolan tila, Tuulos

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Setälä-Eerolan tila sijaitsee Tuuloksen historiallisessa kirkkomaisemassa. Tila käyttää vain parasta ekologiaa ja puhdasta alkutuotantoa tulevaisuuden turvaamiseksi. Lihanautojen kasvatuksen lisäksi tilalla viljellään uudistavan viljelytekniikan mukaan.

Panimo OlutMylly, Forssa

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Tervetuloa vierailemaan, oluelle tai ostoksille OlutMylly pienpanimolle Forssaan. Panimolla valmistetaan laadukkaita Mylläri-pienpanimo-oluita laajalla kattauksella perheyrityksen voimin. Voit nauttia Mylläri- valikoiman oluita paikanpäällä Taproomissa ja kesäterasilla tai tehdä ostoksia puodista mukaan. Tarjolla myös kahvia, teetä, kahvileipää sekä jäätelöä.

Mattssonin luomumarjatila, Asikkala

Avoinna: Lauantaina klo 11-16 , Sunnuntaina klo 12-16

Mattssonin Luomumarjatilalla kasvaa puhtaita ja laadukkaita luomumarjoja. Tilalla palvelee myös tilapuoti ja lettukahvila. Tule hankkimaan herkulliset luomumarjat kotiin viemisiksi, syötä heinää kaniperheelle ja ihaile navetanparven pienen tilamuseon aarteita.

Mikkolan Suoramyynti, Loppi

Avoinna: Lauantaina klo 11-16 , Sunnuntaina klo 11-16

Mikkolan Suoramyynti vuodesta 1987. Tilamyymälästä löytyy kattavasti aina ajankohdan kasviksia, mehuja ja hilloja sekä kausituotteita aina kotijäätelöstä simaan, sinappiin ja suklaakonvehteihin. Tilalta löytyy myös vanhaan viljamakasiiniin tehty tilausravintola ja savusauna paljuineen ja lampineen.

Similän Ratsutila, Tammela

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Similän ratsutila on ratsastuskoulu Pyhäjärven rannalla Tammelassa. Avoimet maatilat päivänä pääset tutustumaan ohjatusti Similän ratsutilan arkeen ja näkemään, miten hevosia hoidetaan. Lisäksi ohjelmassa talutusratsastusta sekä kärryillä ajoa.

Syrjälän marjatila, Loppi

Avoinna: Lauantaina klo 11-18, Sunnuntaina klo 10-18

Avoimet maatilat -päivänä jo neljännen kerran peräkkäin järjestettävä Marjatilan Konepäivä.
Maa- ja kotitalousseura paistaa muurikkalettuja noin kello 11-18, joita tarjoillaan tilan mansikoiden ja kermiksen kanssa.

Pursilan tila, Hausjärvi

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Pursilan tila on monipuolinen maatila, jossa tuotetaan viljaa, öljykasveja sekä härkäpapua. Luonnon monimuotoisuuden elvyttäminen ja vaaliminen on kantavia teemoja tilan toiminnassa. Tilalla laiduntaa myös pieni emolehmäkarja ja lammaskatras.

Mukulan luomumarjatila, Iitti

Avoinna: Lauantaina klo 11-16 , Sunnuntaina klo 11-18

Mukulan perhetila sijaitsee perinnemaisemissa Urajärven rannalla Löyttilän kylällä, 3 km päässä kirkonkylältä. Tilapuodista saat laajasti kiiteltyjä luomumansikoitamme, todennäköisesti juuri satokautensa aloittavia haskap-marjoja sekä muita paikallisia tuotteita. Myös pop up kahvila on auki.

Sivu 1 / 3

Viimeisimmät vinkit ja uutiset

Yhteistyökumppanimme

EU
Hämeenmaa MTK Häme Kasvua Hämeessä