Avoimet maatilat – Taste of Häme -tapahtuma tulee taas la 13.7.2024!!

Tapahtumapäivä on taas perinteinen heinäkuun toinen lauantai, eli 13.7.2024 klo 11-16! Merkkaa päivä siis jo kalenteriisi ja lähde tutustumaan koko perheen kanssa hämäläiseen maaseutuun ja lähiruokatarjontaan!

 

Hämäläinen maatila tai muu lähiruokakohde, lähde ihmeessä mukaan tapahtuman kohteeksi!

Päivä on aivan huikea kokemus! Näytetään  yhdessä mistä suomalainen ruoka tulee ja millaista on maatalous tavallisilla tiloilla ympäri Hämettä.

Tapahtuman kohteessasi voi järjestää omin voimin tai pyytää kaveriksi muita maaseutuyrittäjiä tai yhdistyksiä. Esimerkiksi nuoret 4H-yrittäjät voisivat olla kiinnostuneita tulla pitämään vaikka kahviota tilallesi.

Avoimet maatilat-Taste of Häme-tapahtumaan osallistuminen on MTK:n jäsenyrityksille maksuton ja ei-jäsenille osallistumismaksu on 75 euroa (alv 0%)

Ilmoittautu tapahtuman kohteeksi 16.6.2024 mennessä tästä linkistä

 

 

#avoimetmaatilat #tasteofhäme  #makujahämeestä #makumatkallahämeessä #hämäläistäruokaa #maallaonmukavaa

 

Lue lisää tapahtumasta

Kohteet kartalla Briefly in English

Tutustu kohteisiin

Löytyi 5

Syrjälän marjatila, Loppi

Avoinna: Lauantaina klo 11-18

Avoimet maatilat -päivänä jo neljännen kerran peräkkäin järjestettävä Marjatilan Konepäivä.
Maa- ja kotitalousseura paistaa muurikkalettuja noin kello 11-18, joita tarjoillaan tilan mansikoiden ja kermiksen kanssa.

Kyöstilän tila, Orimattila

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Tule mukaan Kyöstilän maalaismarkkinoille Orimattilan Villikkalaan. Kyöstilän tila on ollut saman suvun omistuksesta vuodesta 1688. Tilan laiduntavia nautoja voit nähdä useammallakin laitumella ja pop-up -burgerbaarista saat Orimattilan parhaita hampurilaisia, isännän tekemänä.

Huljalan Tupala, Hämeenkoski

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Tapahtumapäivänä 8.7. ohjelmassa on kierros perinnebiotooppilaitumella (huomioi jalkinevalinta) klo 12.30, pihassa on viljelykasvinäyttely, tavattavissa myös lehmiä ja koneita.

Asikkalan Juustola/Perttulan tila, Asikkala

Avoinna: Lauantaina klo 11-15

Perttulan tilalla Asikkalassa näet laiduntavia lehmiä, vasikoita, pihalla vapaana kuljeskelevia kanoja, tai voit hyppätä traktorin hyttiin. Kurkista ihmeessä myös navettaan ja tilan omaan pienmeijeriin.

Hirvilammen luomu, Hämeenlinna

Avoinna: Lauantaina klo 11-16

Avoimet maatilat tapahtumapäivänä mahdollisuus tutustua tilan emolehmiin ja vasikoihin, tervehtiä tilan kesälampaita ja sekä ruokkia kesäkanoja. Sekä ostaa tilan omia luomunaudanlihatuotteita. Päivän aikana tilalla palvelee myös pieni kahvila.

Sivu 1 / 1

Viimeisimmät vinkit ja uutiset

Yhteistyökumppanimme

EU
Hämeenmaa MTK Häme Kasvua Hämeessä