Digimaatalous-webikahvien sarja jatkuu

Digitaalinen murros etenee maataloudessa vauhdilla – esimerkiksi peltorobotiikka, sensoritekniikka ja konenäkö kehittyvät nopeasti. Mutta millaisia hyötyä uudet teknologiat tuovat maatalouden kilpailukyvylle?
TTS Työtehoseuran koordinoima Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla-hanke (2019-2021) nostaa keskusteluun puolueetonta tietoa ja uusia ratkaisuja robotiikan, automatiikan ja älyteknologian hyödyntämisestä maataloudessa.

Digimaatalous webikahvien sarja jatkuu…

Aiheina Paikannus nautojen hoidossa, satelliittidata peltoviljelyssä sekä maaperäskannaus

Digimaatalous -webikahvit ovat avoimia maatalousyrittäjille ja kaikille kiinnostuneille. Tunnin ja vartin kestoiseen webinaariin voi osallistua livenä tai katsoa jälkikäteen tallenteena.

26.1. Paikannusta pihatossa  – tietoa paikannusjärjestelmien mahdollisuuksista nautojen hoidossa, Lelyn paikannusratkaisusta sekä paikannuksen käytännön hyödyistä robottipihatossa.

4.2.  Satelliittidatan hyödyntäminen peltoviljelyssä – aiheina ovat pellon kunnon arviointi perustuen avoimiin datalähteisiin, satotilaston satoarviot kasvukaudelta satelliittikuvilla sekä käytännön puheenvuoro satelliittidatan hyödyntämisestä.

11.2. Maaperäskannauksella paikkakohtaista tietoa – asiantuntijat kertovat, millaista maan ominaisuuksien vaihtelua peltolohkolla voi olla, miten maaperäskannauksella saadaan tietoa maasta uudella tasolla ja millaista on anturifuusion hyödyntäminen maaperän ominaisuuksien mittaamisessa.

 

Webinaarit ovat maksuttomia, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lomakkeella voi ilmoittautua yhteen tai useampiin tilaisuuksiin.

Ilmoittautuneille toimitetaan linkki ja käytännön ohjeet sähköpostiin noin päivää ennen tilaisuutta.

 

Tarkemmat ohjelmat löytyvät www.tts.fi/uudetteknologiatmaatalous -> Tapahtumat

Linkki ilmoittautumislomakkeelle https://webropol.com/s/Digimaatalous-webinaarit

 

Facebookissa Uudet Teknologiat & Maatalous https://www.facebook.com/uudetteknologiatmaatalous

Twitter @UTekn_maatalous  https://twitter.com/UTekn_maatalous

 

Webikahvi-terveisin!

Reetta Palva

projektipäällikkö

TTS Työtehoseura
044 7143 692, reetta.palva@tts.fi