Horta2021

Kansainvälinen Horta2021 Hollola -tapahtuma 4.-5.8.2021 Messilässä, tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa.

Se on silti maanläheinen, iloinen perhetapahtuma, jossa opitaan paljon innostavaa ympäröivästä luonnostamme, varsinaisesta superfoodien aarreaitasta. Horta maistuu kelle vain vauvasta vaariin!

Tapahtuman ytimenä on koota yhteen eri maiden sekä yksityiset villivihannesten rakastajat että alan ammattimaiset toimijat ja julkisen sektorin kehittäjät.

Tapahtuma toistuu kahden vuoden välein. Vuoden 2021 ensimmäisen tapahtuman pääteema on tuoda esiin, miten horta on maailman ilmastoystävällisin superfood-ravinto. Ja miten kaupungeissa toteutettavilla villivihanneksiin liittyvillä toimenpiteillä voidaan aidosti vaikuttaa ilmastokriisiin erityisesti asenteiden kautta.

Tapahtumassa on tarjolla puolen tunnin välein ilmaisia hortapuisto-oppaiden opastamia villiyrttikävelyjä lähiluontoon. Voit myös maistella villiyrttiherkkuja (10 € kolmen kupongin setti). Lue tästä lisää maistajaiskuponkien ostamisesta.

Hortatuotteiden kehittäjät esittelevät tuotteitaan, tarjolla on alan kirjallisuutta, palveluja, kursseja ja kaikkea mitä liittyy villivihannesalaan.

Molempina tapahtumapäivinä on asiantuntijaluentoja suuressa, väljässä salissa. (katso miten miten hankit luentolipun ennakkoon tästä). Luennon jälkeen luennoitsijat kokoontuvat aiheittain eri tilaan keskustelemaan halukkaiden kanssa.

Mukana luennoimassa on suurin osa Suomen huippunimistä. Kansainväliset osallistujat lähettävät koronan vuoksi tällä kertaa videoterveisiä.

Lue lisää ja tutustu Horta2021 -ohjelmaan täällä.