Kerääjäkasvit maanparantajina -webinaari

Minkälaisia hyötyjä kerääjäkasveilla voidaan saavuttaa maan kasvukuntoon ja viljelykasvin sadontuottoon? Mitä kerääjäkasvien viljelytekniikassa tulisi huomioida, jotta niiden avulla saavutettaisiin suurin mahdollinen hyöty? Mitkä ovat keskeisimmät erot yleisimpien kerääjäkasvilajien ominaisuuksissa?

Webinaarissamme näistä teemoista on puhumassa aiheen johtava asiantuntija, erikoistutkija Hannu Känkänen Luonnonvarakeskuksesta. Kerääjäkasvien käytännön viljelykokemuksista ja neuvoista meille kertoo oma kasviasiantuntijamme Marko Sairasalo. Lisäksi kuulemme lyhyen katsauksen uuden CAP27-ohjelmakauden kannusteista ja ehdoista kerääjä- ja maanparannuskasvien viljelyssä.

OHJELMA

10.00 Webinaarin avaus
10.05 Kerääjäkasvit maanparantajina. Hannu Känkänen, Luke
11.00 Käytännön kokemuksia kerääjäkasvien viljelystä. Marko Sairasalo, ProAgria
11.40 CAP-uudistuksen kuulumiset kerääjä- ja maanparannuskasvien näkökulmasta. Satu-Maaria Ahopelto, ProAgria
12.00 Tilaisuus päättyy

Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen Elina II -, Satotason nosto-, TyVi (Tietoa ja työkaluja viljelyvarmuuden parantamiseksi) ja Sääski -maatalouden ja vesienhoidon yhteistyö -hankkeet.
Tapahtuma tallennetaan ja se julkaistaan myöhemmin Elina II -hankkeen nettisivuilla. Tämä webinaari on osa Maan kasvukunnon hoito -webinaarisarjaa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa TÄSTÄ

Tapahtuman ajankohta: 02.12.2021 10:00 – 12:00
Lähiosoite: WEBINAARI/Teams
Hinta: maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 01.12.2021 12