Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Luomubuumi – Lisää luomutuotteita paremmalla osaamisella ja rohkeilla kokeiluilla – hanke

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30

 

Webinaarin ohjelma

9.00  Tervetuloa webinaariin!

9.05  Ruokainnovointi. Reetta Kivelä, Helsingin yliopisto, työelämän professori.

9.30  Luomumarkkinat päivittäistavarakaupoissa: Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry.

10.20  Luomubuumi hankkeen tuloksia: Markkina-aukot ja tuotekonseptit. Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus

10.50  Miten voidaan kehittää yhteistyötä ja edistää tutkimusta? Yrittäjän puheenvuoro. Juha Raininko, Rainingon luomutila.

11.10  Loppukeskustelu

 

Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksella. Klikkaa linkkiä ja liity Zoomilla jos olet asentanut sovelluksen tai voit liittyä Google Chrome-selaimen kautta.

Webinaarin linkki: https://helsinki.zoom.us/j/68842400332

Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville.

Webinaarissa kuullaan Luomubuumi-hankkeen tuloksista sekä luomutuotteiden markkinatilanteesta. Nyhtökauran kehittäjä ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori Reetta Kivelä kertoo, kuinka syntyvät ideat uusiin ruokatuotteisiin tai tuoteparannuksiin. Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry, valottaa luomutuotteiden kulutusta sekä kaupan ja kuluttajien toiveita luomutuotteiden osalta. Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, ja Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-intituutti, esittelevät Luomubuumi-hankkeessa kehitettyjä luomutuotekonsepteja. Juha Raininko, Rainingon luomutila, puhuu kokemuksistaan yrittäjänä ja tuotekehittäjänä. Webinaarin puheenjohtajana on Sari Iivonen, Luomuinstituutti. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille luomutuotteista kiinnostuneille.