#luomuhäme -onnistunutta yhteistyötä! -Luomussa vara parempi -hankkeen loppuseminaari

#luomuhäme -onnistunutta yhteistyötä!

Aika: 9.12.2021 klo 10-14

Paikka: Vanhan opiston juhlasali Mustiala ja etälähetys
Zoom http://bit.ly/luomuwebinaarit

Ilmoittautuminen seminaariin https://bit.ly/luomuseminaari

Ohjelma:

10.00-10.20 Luomun kehitys Hämeessä, Outi Vahtila ja Annika Michelson

10.20-11.30 Pitkäjänteinen kehittäminen on koko ketjun kehittämistä:

  • Luomun tie Mustialan opetus- ja tutkimusmaatilalla, Jukka Korhonen, HAMK
  • Lajikevalintojen merkitys, Sakari Raiskio, Luke ja Kaija Hinkkanen, ProAgria
  • Rehuntuotannon turvaaminen, Kaisa Kuoppala, Luke ja  Leena Kukkula, ProAgria
  • Luomuruoka lautasella, Heli Jurkkola ja Anita Kauhala-Antonopoulou, Koulutuskeskus Salpaus
  • Raaka-aineesta tuotteeksi, Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko Oy

11.30-12.30 Lounastauko

12.30-13.30 Luomutuotannon tulevaisuuden haasteet, keskustelijoina Aura Lamminparras (ProLuomu), Sari Iivonen (Luomuinstituutti), Marja Jalli (Luke), Annukka Pakarinen (HAMK), Sari Hiltunen (ProAgria), Marko Viljamaa (Koulutuskeskus Salpaus), Mattias Anomaa (luomuviljelijä), Tiiti Kämäri (koulutus)

13.30 Päätöskahvit

Katso lisää hankkeesta ja siinä tuotetuista TÄÄLTÄ