Luonnonyrttien tuotekehityspäivä

Aika: 11.6.2019 klo 9-16
Paikka: HAMK Lepaa, Marata-rakennus, Lepaantie 129, 14610 Lepaa

Tuotekehityspäivässä testataan käytännössä luonnonyrttejä uusiksi tuotteiksi. Päivän teemoina luonnonyrttien kerääminen, luonnonyrttien fermetointi.  Ideoita luonnonyrttien hyödyntämiseen elintarvikkeissa; tuote-esittelyitä ja pienimuotoisten näyte-erien valmistusta, (kuivatus, hapattaminen, erilaiset apuaineet, säilyvyys, hillot, marmeladit, yrttisuolat ja -sokerit).

Voit tuoda mukanasi halutessasi oman tuotteesi ja saat siitä arvion ohjaajalta. Kouluttajana toimivat Leena Huhtamaja Pirjo Koskinen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Koulutus on maksuton. Lounas on omakustanteinen 7,40 e ja maksetaan paikan päällä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen Voimaa puutarhayritysten osaamiseen VoPu-hankkeen kanssa. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.

Ilmoittautumiset 31.5.2019 mennessä alla olevan täältä.

Tiedustelut: projektipäällikkö Outi Penttilä outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi p. 040 719 8959.

Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen tavoitteena on lisätä luonnonyrttialan luomia mahdollisuuksia elintarvike-, ruoka-, matkailu- ja hyvinvointialan keskuudessa Kanta- ja Päijät-Hämeessä niin, että toimijoille tulee luonnonyrttien käytön avulla uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia sekä liiketoiminnallista hyötyä. Hankkeessa myös kehitetään luonnonyrttien poiminta- ja toimitusketjua.