Maajussin eväät -pienryhmä

Pian katseet kääntyvät jo kevääseen ja koneiden toimintakunto tulee varmistaa. Paljonkin ajettu kone, hyvin pidettynä ja huollettuna, palvelee pitkään!
Tärkeimmän koneen eli isännän hyvinvoinnin ja työkunnon edistäminen aloitetaan jo helmikuussa. Kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta miestä pääsee mukaan maksuttomaan Maajussin eväät -pienryhmään!

Hyvä ravitsemus on ihmisen hyvinvoinnin kannalta merkittävä asia ja sen huomioiminen korostuu töissä, joissa säännöllisen ruokavalion noudattaminen on haastavaa. Maajussin eväät -pienryhmässä saa faktatietoa omasta terveydentilastaan HAMK:n terveydenhoitajaopiskelijoiden ottamien labrakokeiden muodossa, muistelleen mitä ollaan syöty ja mietitään mitä kannattaisi syödä, harjoitellaan säännöllisen ruokarytmin toteuttamista, tehdään yhdessä ruokaa ja kiinnitetään huomiota omaan hyvinvointiin. Työt sujuvat huomattavasti paremmin kunnossa olevalla koneella!

Pienryhmän alustavat kokoontumisajat ovat seuraavat; 17.2., 23.2., 2.3., 9.3., 16.3. ja 23.3. klo 10-14. Aikatauluun voidaan tehdä tarvittavia muutoksia ryhmän aloittaessa.

Ilmoittautumiset täältä.

Lisätietoja: Satu Nokkonen, satu.nokkonen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 040 574 9337

Teemoja:
*oma terveydentila (kolesteroli, vyötärönympärys, verensokeri, hemoglobiini ja verenpaine – näytteenotto ja ohjaus, HAMK:n terveydenhoitajaopiskelijat)
*työterveydenhuolto, työergonomia ja liikunta (Melan työterveyshuollon asiantuntija)
*ravitsemuksen merkitys terveyteen ja hyvinvointiin
*oma ruokavalio ja sen laadun parantaminen
*ruuanvalmistus (helpot lounaat, järkevät eväät ja vaihtelua aterioihin)

Tapaamiset Vanajan Parvella Hämeenlinnassa os. Vanajantie 10B sekä mahdollisesti osittain Teams -etäyhteydellä. Tapaamisista kuvataan myös videomateriaalia jaettavaksi verkossa.

Rahoittaja: Maataloustuottajain Etelä-Hämeen säätiö
Toteuttaja: Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Yhteistyössä mukana ainakin: MTK, MELA, HAMK, ProAgria Etelä-Suomi