Maan kasvukunnon hoito webinaari

Aika: 20.01.2021 klo 9.-11.30

Tervetuloa mukaan pellon pinnan alle, siellä rakentuu perusta hyvälle sadolle!

Webinaari on maan kasvukunnon hoito -muistikortin julkaisutilaisuus. Muistikorttiin on listattu tärkeimmät maan kasvukunnon seuranta- ja hoitomenetelmät. Maan kasvukunnon merkitys korostuu äärevissä olosuhteissa ja lähtökohtana on tietenkin toimiva perus- ja paikalliskuivatus.

Ohjelma:

Maan kasvukunnon hoitomenetelmät – muistikortti, Elina Valkeinen ProAgria Etelä-Suomi
Multavuuden lisääminen ja sen merkitys peltomaan viljeltävyyteen, Netta Leppäranta ProAgria Etelä-Suomi
Työkaluja maan kasvukunnon seurantaan, Elina Valkeinen ProAgria Etelä-Suomi
Lierokumppani viljelymaan hoidossa – havainnointi monin eri astein. Visa Nuutinen, erikoistutkija Luke

Maan kasvukunnon hoito -muistikortti on tehty osana Maaneuvo-hankkeen Maaneuvo-valmennusta, jota toteuttavat ProAgria Etelä-Suomi, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Suomen ympäristökeskus.

Tilaisuus on osa ELINA II -hanketta.
Tilaisuus järjestetään Teamsillä, linkki tapahtumaan lähetään etukäteen ilmoittautuneille.

Vallitsevan Korona-tilanteen vuoksi järjestämme hanketilaisuudet turvallisesti webinaarina. Webinaarit toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Kun tapahtuman ilmoittautumisaika on päättynyt, lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla linkin ja ohjeet, miten Teams-etäyhteyttä käytetään. Erillistä Teams ohjelmaa ei tarvitse olla, vaan liittymisen voi tehdä suoraan nettiselaimen kautta (Chrome tai Edge). Webinaarin alkuun varataan aikaa laitteiden testaukselle.

Jotta osallistuja kuulee esityksen, on hänen laitteellaan oltava kaiutin (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on sisäänrakennettuna).Jotta osallistuja voi kommentoida ja esittää kysymyksiä, hänen laitteellaan on oltava mikrofoni (esim. kannettavissa tietokoneissa yleensä on). Mikäli mikrofonia ei ole, voi keskusteluun osallistua myös kirjoittamalla Teams-ohjelman Chat-toiminnolla.
Kun liityt webinaariin ja ohjelma kysyy osallistujan nimeä – kirjoita etu- ja sukunimesi, jotta saamme osallistujatiedot hankekirjanpitoa varten (vrt. live-tapahtumissa kierrätettävä nimilista).