Makumatka maisemaan -työpaja

PALMA -hankkeen työpaja 17.6.2019

Työpajassa syvennetään ruoan ja maiseman yhdistämistä. Luonto- ja lähiruokalounas valmistetaan yhdessä paikallisista raaka-aineista ja se nautitaan maisemassa. Tule testaamaan ruoka&maisema -työpajassa syntyneitä ideoita!

Tervetuloa mukaan PALMA -hankkeen 6. työpajaan tutustumaan palvelumuotoiluun ruoan ja maiseman yhdistämisen näkökulmasta! Työpaja on suunnattu Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseudun matkailu- ja palvelualan yrittäjille.

Työpajassa jokainen pääsee konkreettisesti toteuttamaan ja testaamaan elämyksellisen ja kokemuksellisen ruoka&maisema -tuotteen. Osallistutaan kaikkia aisteja ruokkivan lounaan valmistamiseen ja huomioidaan myös tarinoiden merkitys elämyksen tuottamisessa. Tekemisen ohella on runsaasti aikaa vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Työpajan lopussa kuullaan terveiset Slovenian opintomatkalta.

Työpajan tavoitteena on, että osallistujat kasvattavat ymmärrystään ruoan ja maiseman yhdistämisestä osana palvelumuotoilua sekä pääsevät verkostoitumaan ja testaamaan palveluideoita, joita he voivat hyödyntää omassa liiketoiminnassaan.

Työpaja on maksuton. Hanke tarjoaa osallistujille kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu nopeasti mukaan, työpajaan mahtuu 24 osallistujaa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko osallistua lounaan valmistamiseen, puutarhakierrokselle vai pöydän kattamiseen. Keittiöön mahtuu kahdeksan henkilöä ja heillä tulee olla hygieniapassi.

Ohjelma:

9.00 Tervetuliaissanat, esittäytyminen & aamukahvit LAMK

9.30 Ruoan valmistus ja kattaminen maisemaan/makumaisemakierrokset kartanon mailla

12.00 Ruokailu ja keskustelua

13.00 Slovenian matkan terveiset

14.00 Päivän yhteenveto ja lopetus

Tapahtuman ajankohta: 17.06.2019 09:00 – 14:00
Lähiosoite: Hahkialan kartano, Hahkialantie 30
Postinumero ja -toimipaikka: 14700 Hauho
Hinta: Työpaja maksuton, lounas maksullinen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan