Nurmimatka Ruotsiin ja Norjaan

Tervetuloa mukaan ELINA II -hankkeen nurmimatkalle tutustumaan ja oppimaan nurmentuotannosta naapurimaissamme. Nurmimatkan tilavierailuilla tutustumme tilojen nurmentuotantoon ja viljelymenetelmiin. Matkalla kuulemme myös yleistä tietoa Ruotsin ja Norjan maataloudesta ja nurmituotannosta. Sitovat ilmoittautumiset 10.1.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kenelle

Matka on tarkoitettu ensisijaisesti Hämeen, Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskusalueiden viljelijöille. Muilta ELY-keskusalueilta otetaan matkalle mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, jos paikkoja jää vapaaksi.

Alustava matkaohjelma

Maanantai 4.4.2022
Tapaaminen Turun satamassa. Viking Line M/S Grace lähtee Turusta klo 20.55 ja saapuu Tukholmaan klo 6.30 paikallista aikaa. Buffet-illallinen laivalla.

Tiistai 5.4.2022
Buffet meriaamiainen laivalla. Lautta saapuu Tukholman satamaan klo 6.30. Siirrymme laivasta bussiin ja jatkamme matkaa. Päivän aikana 2 tilavieralukohdetta Ruotsissa ja yhteinen lounas. Majoittuminen hotelliin Ruotsissa ja yhteinen illallinen.

Keskiviikko 6.4.2022
Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen. Matka jatkuu kohti Osloa. Päivän aikana 1-2 tilavierailua ja yhteinen lounas. Majoittuminen hotelliin Oslossa ja yhteinen illallinen.

Torstai 7.4.2022
Aamiainen hotellilla. Päivän aikana 1-2 tilavierailua Oslon lähellä ja yhteinen lounas. Paluu illalla samaan hotelliin ja yhteinen illallinen.

Perjantai 8.4.2022
Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen. Aamulla vapaa-aikaa Oslossa, minkä jälkeen bussikuljetus Oslon lentokentälle. Finnairin suora lento lähtee klo 14.45 ja saapuu Helsinkiin klo 16.40 (lentoaika noin 2 h).

(Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin)

Matkan hinta

Matkan hinta noin 770 € (sis. pienen osan ALV) ja ruokailupaketin hinta noin 255 € (ei sis. ALV).

Matkan hinta sisältää:

  • Viking Linen lauttaliput ja majoituksen jaetussa 2 hengen hytissä (Turku-Tukholma)
  • Paluumatkan lentolipun (Finnairin suora reittilento Oslo-Hki)
  • Majoitukset jaetuissa 2 hlö huoneissa keskitason hotelleissa, sis. aamiaiset
  • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset Ruotsissa ja Norjassa
  • Kertakäyttöhaalarit ja kenkäsuojat vierailukohteissa
  • Vierailukohteissa tulkkaus (maatalousalan termistön tunteva tulkki)
  • Verot ja viranomaismaksut

Ruokailupaketin hinta sisältää:

  • 3 x yhteinen lounas (sis. 1 ruokajuoma/ateria)
  • 4 x yhteinen illallinen (sis. 1 ruokajuoma/ateria)

Muuta huomioitavaa

Matkalle lähtijällä tulee olla voimassa oleva koronapassi. Matkan hinta ei sisällä matkavakuutusta. Suosittelemme vahvasti matkavakuutusta, matkavakuutuksen hankkiminen on jokaisen osallistujan omalla vastuulla. Maakohtaiset määräykset saattavat muuttua ennen matkaa. Huolehdithan, että matkustamiseen liittyvät mahdolliset vaatimukset täyttyvät esim. koronapassi vaatimusten osalta.

Maksut ja maksuehdot

Varausmaksu 250 €/hlö erääntyy maksettavaksi 10.1.2022. Ilmoittautuminen on sitova ja maksuja ei palauteta, mikäli asiakas joutuu perumaan matkan. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa mahdollisesta matkan peruuntumisesta aiheutuvia kuluja esimerkiksi sairastumistapauksessa. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Farmimatkat Oy.

Matkan loppumaksu erääntyy maksettavaksi ennen matkaa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Lisätietoja matkasta: henna.aapro@proagria.fi (17.12.2021-7.1.2022 tavoitettavissa sähköpostilla satunnaisesti)

Ilmoittautumiset täältä.

Matkan järjestää Elina II -hanke.