Pavun juurelta kansainvälisille markkinoille – Suomen palkokasvituotannon ja käytön mahdollisuudet
Webinaari keskiviikkona 27.1.2021 klo 13.00–15.30
Ohjelma:
13.00 – 13.10
|
Tervetuloa!
Tilaisuuden puheenjohtaja, tutkija Sakari Raiskio, Luonnonvarakeskus Luke
|
13.10 – 13.30
|
Maaperän olosuhteiden mittausten hyödyntäminen peltoviljelyssä
Viljelijä, Agri-Inno-palkittu Johannes Tiusanen, Soil Scout Oy |
13.35 – 13.55
|
Kotimaisten palkokasvien potentiaali eläinten ruokinnassa
Eläinhankinnasta ja alkutuotannosta vastaava johtaja Ulf Jahnsson, HKScan Finland Oy |
14.00 – 14.20
|
Ilmastonmuutos tasoittaa tietä palkokasveille
Erikoistutkija Kaija Hakala, Luonnonvarakeskus Luke |
14.25 – 14.45
|
Lannoitus kasvin tarpeen mukaan
Kehityspäällikkö Anne Kerminen, Yara Oy |
14.50 – 15.10
|
Öljy- ja valkuaiskasvien kansainvälinen markkina
Vilja-asiamies Max Schulman, MTK |
15.10- 15.30 |
Loppukeskustelu
|
Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams -linkki ennen tilaisuutta.
Webinaarin järjestävät
Hukka-hanke – Herneen, härkäpavun ja makealupiinin tuotanto ja uudet korjuumenetelmät &
VILLE-hanke – Ilmastonmuutokseen varautuminen maataloudessa
VILLE-hanke – Ilmastonmuutokseen varautuminen maataloudessa
Webinaari nauhoitetaan ja lisätään tilaisuuden jälkeen hankkeen www-sivuille:
Tilaisuutta koskevat kysymykset Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry 040 5553 683, jukka.saarinen(at)satafood.net