Perehdy Pakuriin

Pakurikääpä on hyvin lupaava luonnontuote. Sen on todettu vahvistavan elimistön vastustuskykyä, hillitsevän tulehduksia ja nostavan stressinsietokykyä. Näiden vaikutusten ansiosta pakuri on hyvin haluttua ympäri maailman. Suomen arktiset olosuhteet mahdollistavat korkealaatuisen pakurin viljelyn.

Asiantuntijana tilaisuudessa on Pro Pakuri Finland ry:n Hannu Piispanen. Esityksessä kerrotaan pakurista tuotteena, sen arvoketjusta sekä viljelystä. Maastossa tutustutaan pakurin ymppäykseen. Tilaisuuden järjestävät ”Erikoissienten tuotannon ja arvoketjun kehittäminen”- ja ”Luomukeruualueilta euroja Päijät-Hämeessä”- hankkeet.

Aika: to 17.9 klo 13-17
Paikka: Luomaniemen toimintakeskus. Luomaniementie 1, 15560 Nastola.

Ohjelma:
Klo 13 Esitys pakurista
Klo 15 Kahvit
Klo 15.30 Maasto-osuus: pakurin ymppäys ja viljely

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 11.9 osoitteeseen paijathame@mhy.fi tai puh. 03- 855 4300. Ilmoita mahdolliset ruokarajoitteet.