Perehdy pakuriin

Pakurikääpä on hyvin lupaava luonnontuote. Sen on todettu vahvistavan elimistön vastustuskykyä, hillitsevän tulehduksia ja nostavan stressinsietokykyä. Näiden vaikutusten ansiosta pakuri on hyvin haluttua ympäri maailman.

Suomen arktiset olosuhteet mahdollistavat korkealaatuisen pakurin viljelyn. Asiantuntijana tilaisuudessa on Pro Pakuri Finland ry:n Hannu Piispanen. Esityksessä kerrotaan pakurista tuotteena, sen arvoketjusta sekä viljelystä. Tilaisuuden järjestävät ”Erikoissienten tuotannon ja arvoketjun kehittäminen”- ja ”Luomukeruualueilta euroja Päijät-Hämeessä”- hankkeet.

Aika: to 3.9 klo 17-20

Paikka: Niemimäen tila, Kukkuramäentie 14, 17450 Iso-Äiniö, Asikkala.

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 31.8 osoitteeseen
paijathame@mhy.fi tai puh. 03- 855 4300. Ilmoita mahdolliset ruokarajoitteet.