Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivä
Tervetuloa puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivään Lepaalle 28.11.2019!
Jatkojalostuspäivän aikana käydään läpi muutamia asioita, mitä tulee ottaa huomioon marjojen, hedelmien ja vihannesten saattamiseksi kaupalliseksi elintarvikkeeksi. Käydään siis läpi pakkausmerkintöjen saloja sekä reseptiikkaa, jonka lisäksi sivutaan syötäviä kukkia ja perehdytään mm. Lepaan viinitilan kalustolla hiilihapottamiseen.
Ohjelma
8.30 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvi
9.00 Pakkausmerkinnät, Outi Penttilä, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
10.00 Hiilihapotus, Pirjo Koskinen, HAMI
Syötävät kukat
11.00 Lounastauko (omakustanteinen)
12.00 Siirtyminen Viinitilalle, hiilihapotus
Marjaseos, marjanpuristus
Tuotteita, reseptiikkaa
14.15 Iltapäiväkahvit
14.30 Hiilihapotusdemo, hiilihappojen havainnointia
16.00 Koulutuspäivän päätös
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen kanssa.