Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivä

Tervetuloa puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivään Lepaalle 28.11.2019!

Jatkojalostuspäivän aikana käydään läpi muutamia asioita, mitä tulee ottaa huomioon marjojen, hedelmien ja vihannesten saattamiseksi kaupalliseksi elintarvikkeeksi. Käydään siis läpi pakkausmerkintöjen saloja sekä reseptiikkaa, jonka lisäksi sivutaan syötäviä kukkia ja perehdytään mm. Lepaan viinitilan kalustolla hiilihapottamiseen.

Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvi

9.00 Pakkausmerkinnät, Outi Penttilä, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

10.00 Hiilihapotus, Pirjo Koskinen, HAMI

Syötävät kukat

11.00 Lounastauko (omakustanteinen)

12.00 Siirtyminen Viinitilalle, hiilihapotus

Marjaseos, marjanpuristus

Tuotteita, reseptiikkaa

14.15 Iltapäiväkahvit

14.30 Hiilihapotusdemo, hiilihappojen havainnointia

16.00 Koulutuspäivän päätös

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 24.11. mennessä