Ruoka-ala kasvuun Hämeessä
Ruoka-ala kasvuun Hämeessä – infotilaisuus ruokasektorin valtakunnallisista ja alueellisista hankkeista
Tervetuloa ruoka- ja matkailualan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun Häme -infotilaisuuteen maanantaina 2.9.2019!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden sekä ruokamatkailun näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka- ja matkailualan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Vanajan Parvi, Vanajantie 10 B, Hämeenlinna
Aika: 2.9.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14
OHJELMA
Ruoka-ala kasvuun Hämeessä
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
- Ajankohtaista ruoka-alan valtakunnallisessa kehittämisessä
- Ruokasektorin koordinaatiohanke, Päivi Töyli (Brahea), Marja-Riitta Kottila (ProLuomu) ja Juha Rutanen (HY Ruralia-Instituutti)
- Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Ruokavirasto
- Mitä kuuluu ruoka-alalle ja ruokamatkailulle Hämeessä, Päivi Rönni, MTK Häme
- Ruoka-alan kehittäminen Hämeessä, Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus
- Aitoja makuja maakunnasta – valtakunnallisen toiminnan näkyminen maakunnissa, Sanna Lento, HAMK
- Mitä asioita pitäisi huomioida maakunnallisessa ja valtakunnallisessa kehittämisessä?
Tauko
Työpajatyöskentelyä ruokamatkailun parissa
- Ruokamatkailussa tapahtuu, Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
- Kanta ja Päijät-Hämeen ruokamatkailuprofiilit – miten teemme tästä oman alueemme ruokamatkailun brändin?
Ilmoittautumiset 26.8.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-hame
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Päivi Rönni, Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaviesti-hanke, MTK Häme ry, 040 5634 074