Ruokatrendit maailmalla -mitä on odotettavissa Suomeen?

Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen ensimmäiseen etätilaisuuteen! Tilaisuudessa kuullaan uusimmista ruokatrendeistä maailmalla. Tapahtuma on maksuton.

Keskiviikko 16.03.2022 klo 10-11.30

Ohjelma

Klo 10.00 Tervetuloa

Klo 10.05 Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo

  • Tulevat ruokatrendit 2022-2025
  • Mitä ruoka- ja elintarvikesektorilla on odotettavissa Suomeen lähivuosina
  • Kilpailutilanteen kehitys; markkinamahdollisuudet suomalaisille elintarvikevalmistajille
  • Osaamistarpeiden kehitys; mitä tietotaidon ja tuotekehityksen valmiuksia yrityksiltä tarvitaan tulevaisuudessa
  • Katsaus uusimpiin tuotelanseerauksiin; tuotenäytteitä ja tuotekuvia

Klo 11.05 Kysy & Vastaa -osio

Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Saat Teams-linkin ilmoittautumalla tästä

Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi

Tilaisuuden järjestää: ProAgria Oulun/Oulun Maa- ja kotitalousnaisten AKKE-hanke, Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskuksen Fresh and Local Food – Competitive advantages in Rural Areas-hanke ja Oulun ammattikorkeakoulun Ruokajälki – Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen -hanke.