Ruokatuotteen kehittämispäivä -Gastropajat

Gastropaja-teemana terveellinen ruoka

Torstaina 24.3.2022 Lahden koulutuskeskus Salpaus, keskustakampus

Päivän teemassa paneudumme terveelliseen ruokaan, mitä se oikein tarkoittaa ja miten vastata terveellistä ruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin. Mietimme myös hyviä ruokamatkailutuotteita esimerkiksi liikunta- tai muihin hyvinvointioheispalveluihin.
Päivä toteutetaan pääosin keittiötyöskentelynä.

Päivä on suunnattu matkailu- ja ruokayrityksille, yrittäjille tai työntekijöille,
joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokatuotettaan.

Päivän aikataulu on:

8.30 ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu
9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa
9.15-10.00 Teoriaosuus, Olli Takanen Perho PRO
10.00-12.30 Keittiötyöskentelyä
12.30 Lounas
13.30 Keittiötyöskentely jatkuu
15.30 Buffetkattaus valmistelu
16.00 Päivän kertaus ja valmistettujen ruokien nauttiminen yhdessä
17.00 Päivä päättyy ja uudet ideat kotiin ja töihin mukaan vietäviksi

Päivän ohjelma on matkailuyrittäjille ja yritysten työntekijöille maksuton.
Reseptiikka ja muu materiaali on jokaisen osallistujan hyödynnettävissä ja laitetaan osaksi sähköistä oppimisympäristöä.

ILMOITTAUDU PIAN MUKAAN, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Huomioimme rajoitukset ja voimassaolevat koronasuositukset ja toimitaan terveysturvallisesti.

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä 28.2.2022 mennessä.

Ota mukaasi keittiötyöskentelyyn sopivat kengät.
Essun saa paikan päällä, mutta voit ottaa omankin.

Teemapäivään mahtuu paikan päälle max 20 osallistujaa ja vain 1 osallistuja/yritys.
Kaikki pajamateriaali tullaan lisäämään myös sähköiseen oppimisympäristöön.
Pajapäiviä tullaan järjestämään useampia eri teemoin viiden maakunnan
( Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa ja Etelä-Karjala ) alueella.

Lisätietoja: anne.mikkola@lomalaidun.fi