Suomalaisen ruoan päivä

Suomalaisen ruoan päivää on nyt vietetty kaksi kertaa. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös!

Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman maan parhaista antimista yhdessä. Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!

Oman maan ruoan löydät helposti, sillä ruokakaupoissa on tarjolla 12 000 erilaista Hyvää Suomesta -merkittyä tuotetta, yli 300 eri valmistajalta. Ja tuoteperhe kasvaa ja elää ajassa: uusia tuotteita syntyy koko ajan.

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisen ruokaketjun yhteistyön tunnus. Merkki pakkauksessa kertoo, että elintarvike on alkuperältään suomalainen: raaka-aineet ja työ tulevat omasta maasta sekä tekijät ja tuotantoketju tunnetaan. Mukana ovat maatalous, teollisuus ja kauppa, sekä pienet että suuret yritykset. Siksi juuri Hyvää Suomesta -merkki allekirjoittaa Suomalaisen ruoan päivän.

#suomalaisenruoanpäivä    #hyvääsuomesta

 

Lisää tietoa suomalaisen ruoan päivästä löydät TÄÄLTÄ.