Tuotteistamisen gastropaja – mökkiboksit

Gastropajojen tuotteistamisen työpaja Villa Stenbergissä Lohjalla

Keskiviikkona 9.3.2022

Päivän aikana käydään läpi ruoka- ja kuluttajatrendejä, ideoidaan, miten paikallisuus voidaan huomioida omassa palveluvalikoimassa entistä vahvemmin ja mitä mökkiboksit voisivat pitää sisällään, sekä pohditaan myös niiden hinnoittelua ja jakeluteitä.
Valmistetaan yhdessä paikallisuuteen perustuva lounas.
Päivän valmentajana ruokapedagogi Kati Pohjanmaa.

Ohjelma 9.3.2022

klo 8.30 Aamukahvitarjoilu ja ilmoittautuminen.
klo 9.00 Tervetuloa ja esittäytyminen
klo 9.10 Suomalainen ruokakulttuuri, sen kehittyminen ja tulevaisuus
Ruokatrendit 2022. Kuluttajatrendit 2022
klo 9.30 Kohti toimivaa paikallista ruokakonseptia, esimerkkicase Kainuusta
Harjoitustyö paikallisuuteen liittyen.
klo 11.00 Lounaan valmistaminen yhdessä lohjalaisista aineksista
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 Rentoutuminen
klo 13.15 Kustannusrakenne, jakelukanavat, kaupat, reseptiikka, hinnoittelu, mitä kuluttaja haluaa ja miten myydään
klo 14.00 Alueellinen innovointi, yhteinen innovointi, voimavarojen yhdistäminen
klo 14.40 Taukoulkoilu
klo 15.00 Iltapäiväkahvit ja
Päivän yhteenveto ja tiekartan tekeminen tuleville viikoille.
klo 16.00 Päivä päättyy

Päivä on suunnattu etenkin Etelä-Suomen alueella toimiville matkailuyrityksille, mutta myös yrittäjyyttä harkitseville tai esimerkiksi pitopalvelu- ja ravintolayritysten edustajille.

Ilmoittautuminen: https://gastropajat.fi/gastropajat/ilmoittautuminen/