Yritysvierailun tuotteistaminen ja markkinointi kansainvälisille asiakasryhmille

Yritysvierailu ja tietoiskut: Yritysvierailun tuotteistaminen ja markkinointi kansainvälisille asiakasryhmille 

Keskiviikko 30.3.2022 klo. 12-15 Tiirinkosken tehdas, Haante 5, Hämeenlinna

Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta. Suomalaiset elintarvikealan tuotantoyritykset ja maatilat ovatkin suosittuja vierailukohteita ulkomaisille asiantuntijaryhmille. Teemapäivän ohjelmassa on yritysvierailu modernille hämäläiselle maatilalle, jossa vuonna 1910 rakennetussa navettarakennuksessa sijaitsevat lifestyle-tyylinen kauppa ja kahvila. Myynnissä on skandinaavisten sisustus- ja vaatetuotteiden lisäksi omia lammas- ja ylämaankarjatuotteita (taljoja, lankoja, ruokatuotteita) sekä mm. härkäpapujauhoista tehtyjä belgialaisia suolaisia sekä makeita vohveleita.

Ohjelma (Huvila-rakennuksessa):
Klo 12 Tervetuloa ja esittäytymiset, projektipäällikkö Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu

Klo 12.10 Tiirinkosken tehtaan tarina ja miten maatilasta tuli suosittu käyntikohde, yrittäjä Niina
Toivonen

Klo 12.30 Mitä yritysvierailun tuotteistamisessa on huomioitava? Vinkkejä tarjousten tekemiseen,
asiakaspalveluun ja paikkaan (käyntikohteeseen), ruokailun merkitys osana tuotepakettia.
Näkökulmana erityisesti kansainväliset asiakkaat, toimitusjohtaja Kari Halonen, Toolbox
Consulting Oy

Klo 13.30 Kahvit ja tutustuminen myymälään

Klo 14 Verkkonäkyvyys kuntoon Visit Finlandin DataHubilla, matkailukoordinaattori Annamaria
Laine, Linnan Kehitys Oy

Klo 14.30 Syksyn 2022 kansainvälisen viestintäviikon toteutuksesta ja toiveita yrityksiltä? Satu
Kivimäki, Hämeen ammattikorkeakoulu

Keskustelua

Klo 15 Päätös

Kohderyhmä: Hämäläiset ruoka-alan yritykset

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Forssan Yrityskehityksen kanssa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen kahvitarjoilua varten; Sanna.Lento@hamk.fi  25.3. mennessä.

Tiirinkosken tilalla on mahdollisuus nauttia lounasta ennen tilaisuutta, esim. salaattia tai suolaisia vohveleita (kts. menu).