Mikkolan Suoramyynti, Loppi

Suomen vanhin maatilan suoramyynti.
Lopen Läyliäisissä sijaitsevan Mikkolan tilan tuotteita on myyty suoraan kuluttajille jo yli kolmekymmentä vuotta. Pitkän menestyksen salaisuus piilee laadukkaissa tuotteissa, hyvässä palvelussa ja ajan hermolla pysymisessä.

Varhaisperunasta alkanut suoramyynti on vuosien saatossa kehittynyt tienvarsikojusta monipuoliseksi lähiruokapuodiksi leipomoineen ja kahvioineen. Omalla tilalla kasvatetut ja jalostetut tuotteet muodostavat toiminnan selkärangan. Lähiruoka-ajatus toteutuu niin leivonnassa kuin ruuanlaitossakin.

Mikkolan Suoramyynnin toiminta-ajatus on tarjota mahdollisimman laaja kattaus lähiruokaa sekä jotakin sellaista, mitä saa harvoin muualta etenkään kotimaisena. Esimerkiksi marjat ja juurekset saadaan lähitiloilta, samoin liha ja makkarat. Ainoastaan poronliha tulee tuhannen kilometrin päästä, mutta sekin suoraan poroisännältä ilman välikäsiä.

Mikkolan tilalla voit tehdä ostoksia ja nauttia tilaleipomon herkuista. Oman ja naapuritilan tuotteita myynnissä ympäri vuoden. Tilalla toimii mm. oma tilaleipomo, makasiiniravintola ja savusauna.

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

Yhteystiedot

Antti Mikkola
antti.mikkola@pp1.inet.fi
p. 0400 851742
Läyliäistenraitti 984, 12600 Läyliäinen