Panimo OlutMylly, Forssa

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Tervetuloa forssalaiselle pienpanimolle, jossa palvelee PanimoPuoti & TapRoom OlutMylly Forssa.

OlutMylly on Mikon ja Annen perheyritys, eräänlainen elämäntapayritys. Oluenpanijana Mikko Silmälä. Aiemmin monenlaista asiakaspalvelutyötä tehnyt pariskunta ihastui olueen ja sen valmistusprosessiin niin, että ala vei lopulta heidät mennessään. Mikko aloitti oluenvalmistamisen 2015 entisessä yrityksen toimipaikassa.

Keväällä 2018 Forssaan avatussa käsityöläispanimossa olutta tehdään suurella sydämellä ja perinteisellä saksalaisella tyylillä. Vaimonsa Annen kanssa kahdestaan työskentelevä pariskunta järjestää myös panimokierroksia, maisteluita ja tapahtumissa anniskelua. OlutMyllyllä on PanimoPuoti, TapRoom, Kesäterassi, kokouspalvelut ja saunatilat.

Avoimet maatilat tapahtumapäivänä pääset tutustumaan panimoon Mikko Silmälän kanssa. Hän kertoo oluenvalmistuksesta, panimon toiminnasta ja Mylläri-oluista. Panimo sijaitsee kakkostien varrella. Tänne on helppo tulla ja kohteessa iso parkkipaikka edustalla. MYLLÄRI-pienpanimo-oluet mukaan ja paikan päällä nautittavaksi,  kahvia ja kahvileipää, muita virvokkeita ja makeisia. Oheistuotteita mm. T-Paidat ja Mylläri-tuopit. Myynnissä myös OlutMyllyn omaa Mallasleipää, jonka leipoo mallasjäännöksestä Markun Pakari Forssassa.

Tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Avoinna ympäri vuoden, katso aukioloajat kohteen omilta sivuilta.

Toiminta muina aikoina:

Aukioloajat ja ajo-ohjeet

Yhteystiedot

Anne Silmälä
anne@olutmylly.fi
p. 040 553 6993
Yrittäjänkaari 17, 30420 Forssa

Kotisivut: http://www.olutmylly.fi/
Facebook: Olutmylly Forssa
Instagram: OlutMylly Forssa

Twitter: Olutmylly