Hyödyllisiä linkkejä
Tämä sivusto tarjoaa hyödyllisiä linkkejä muihin ruoka-alan sivustoihin, julkaisuihin ja tietopaketteihin.
Tämä sivusto tarjoaa hyödyllisiä linkkejä muihin ruoka-alan sivustoihin, julkaisuihin ja tietopaketteihin.
Luomutuotanto edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Hollannissa tehdyn tutkimuskatsauksen mukaan luomu edistää muun muassa ilmastonmuutoksen hillintää ja luonnon monimuotoisuutta sekä varmistaa ruoan ja puhtaan veden riittävyyttä maailmassa.
Ruoka-ala kasvuun Hämeessä -infotilaisuus 2.9.2019 keräsi yhteen yli kolmekymmentä asiasta kiinnostunutta kehittäjää, sidosryhmätoimijaa, yrittäjää ja hankerahoittajaa. Tapahtumassa kuultiin puheenvuoroja ruokasektorin ajankohtaisista kuulumisista sekä ideoitiin ja kiteytettiin ryhmän ajatuksia Suomen ruokamatkailustrategian sekä Hämeen ruokabrändin kehittämisen parissa.
Luomun tuotannon ja kulutuksen kehityksestä kertovat keskeiset tilastot kerätään vuosittain julkaistavaan Luomu Suomessa -koosteeseen.
Tutustu vuoden 2018 koosteeseen tästä.
Käytännönläheisiä markkinointivinkkejä etenkin pienyrittäjälle.
MTK Hämeen Kasvua Hämeessä -hankkeen vuoden 2018 alussa julkistettu aluetalousselvitys.