Ruoka-ala kasvuun Hämeessä -infotilaisuuden materiaalit
Ruoka-ala kasvuun Hämeessä -infotilaisuus 2.9.2019 keräsi yhteen yli kolmekymmentä asiasta kiinnostunutta kehittäjää, sidosryhmätoimijaa, yrittäjää ja hankerahoittajaa. Tapahtumassa kuultiin puheenvuoroja ruokasektorin ajankohtaisista kuulumisista, niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti – mitä meneillään ja suunnitteilla. Päivän lopuksi päästiin ideoimaan ja kiteyttämään ryhmän ajatuksia Suomen ruokamatkailustrategian sekä Hämeen ruokabrändin kehittämisen parissa.
Kaikki esitykset sekä yhteenvedon Hämeen ruokabrändin työpajaosuudesta löydät alta.
Lisätietoja: karita.toivanen@mtk.fi tapahtuman ohjelman löydät täältä
Mahtavan hyvää keskustelua ja ideointia – tästä on hyvä jatkaa!
Havas-Kristiina_ruokamatkailu_Hameenlinna02092019
Havas-Kristiina_Hungry_for_Finland_Strategiatyoskentely
Kukkonen-Timo_Hämeen Ely-keskus_hankeyhteenveto
Rahoitetut hanke- ja yritystuet_ruokaketju_2015-2019
Lamminparras-Aura_Luomutilanne ProLuomu
Lento-Sanna_HAMK_valtakunnallisten toimien näkyvyys maakunnissa
Lonnroth-Saara_Pethman-Katja_Ruokavirasto_Pk-hanke-esittely_
Maki-Maarit_Luomubuumi-esittelydia
Ronni-Paivi_Ruoka-ala kasvuun Hämeessä_kuulumiset
Rutanen-Juha_luonnontuotealan kehittäminen ja tarpeet
Toivanen-Karita_Hämeruoka-brändiksi
Toivanen Karita_Hämeen ruokabrändin työpaja yhteenveto 2.9.