Elintarvikealan uutiskirje syksy 2019

Tulevia tapahtumia
www.kasvuahameessa.fi -sivuille on taas koottu monipuolisesti syksyn tapahtumatarjontaa ja koulutuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Muutamia poimintoja tapahtumista:

Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen/Pirkanmaalle järjestetään 26.9.
Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa Keski-Suomen tai Pirkanmaan yrityksissä, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Aamupäivällä ohjelmassa tutustumisretki joko Pirkanmaan tai Keski-Suomen kohteisiin ja iltapäivästä yhteinen ohjelma jatkuu Riihon majatalossa Keuruulla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Nimisuojasta buustia Hämeen ruokatuotteelle -tapahtuma järjestetään Lahdessa 9.10.
Miten nimisuojalla voi vaikuttaa alueen brändin tai tunnettuuden rakentamiseen? Mitä on jo tehty meillä ja muualla, mitä voimme yhdessä tehdä? Tervetuloa kuulemaan sekä EU- että paikallistason laatumerkkien hakemisesta, hyödyistä ja erilaisista suojaustavoista sekä keskustelemaan suomalaisten nimisuojatuotteiden lisäämisestä ja yhteistyön mahdollisuuksista!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 

Aitoja makuja tiedotuslehti 3/2019 on ilmestynyt
Aitoja makuja – lehdessä mm. luettavissa useampikin ruoan kiertotalouden teeman mukainen artikkeli, proteiinipiilaaksosta, sivuvirtojen elintarvikekäytöstä ja Ahvenanmaan kestävästä ruokajärjestelmästä. Maakunnallisesta toiminnasta kertovat Pohjois-Karjalan sekä Hämeen maakuntien toiminnan ajankohtaiskuvaukset.
Verkkolehden voi lukea myös sekä pdf että issuu -versioissa.

Näkyvyyttä ja kontakteja ilmaisen Aitojamakuja.fi -yrityshakupalvelun kautta
Tiedäthän, että valtakunnallinen Aitojamakuja.fi sivusto on tarkoitettu juuri sinulle. Sieltä löytyy mm. tietoa ja oppaita ruoka-alan toimijoille, tapahtumakalenteri ja yrityshakupalvelu. Sivustoa käyttävät mm. ammattikeittiöt etsiessään paikallisia raaka-aineita. Täältä voit päivittää tietosi sivulla tai lisätä ne sinne

Uutiskirjeen kokosi Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu

Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443