Sänkisäpinät 3.11. Jokimaan ravikeskuksessa Lahdessa

Tule mukaan Sänkisäpinöille perjantaina 3.11. 2023 klo 16.30 – 23 Jokimaan ravikeskukseen Lahteen!

Hämeen kovimmassa maatalousalan tapahtumassa, Sänkisäpinöillä, juhlistetaan sadonkorjuun 2023 päättymistä viljelijäkollegoiden kanssa, syödään buffetpöydästä maistuva kotimainen päivällinen, tutustutaan loistavien yritysten ständeihin sekä tanssitaan livemusiikin tahdissa. Illan musiikista vastaa Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva.

Avoimet maatilat- Taste of Häme järjestetään jo 7. kerran

Hämeen oma lähiruokatapahtuma, Avoimet maatilat, saa taas tänä kesänä jatkoa, kun maatilat ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä avaavat ovensa jo seitsemättä kertaa ja kutsuvat kylään 8.7.2023 klo 11-16. Tapahtuman kivijalkana toimii edelleen avoimet maatilat, mutta tänäkin kesänä tapahtumassa on mukana myös laaja kattaus muita hämäläisiä ruoka- ja juoma-alan toimijoita ja osaajia.

Cap27-info Janakkalassa 7.12.2022

Janakkalassa maatalous- ja metsätieteiden tohtori Kyösti Arovuori pitää puheenvuoron siitä miltä tulevaisuuden ruokamarkkinat ehkä näyttävät ja miten pellon reunalla pitäisi varautua tuleville vuosille.

 Kyösti avaa näkemyksiään mitä tuotantopanosmarkkinoilla on odotettavissa lähivuosina ja toisaalta mihin tuottajahinnat ovat menossa. Saamme myös vinkkejä siitä mitä markkinoilla kannattaa erityisesti seurata.