Klusterit ja yritysten yhteistyömallit kehittämisessä – Kestävä RuokaHäme sidosryhmätapaaminen

Hei, sinä kanta- tai päijäthämäläinen yrittäjä, neuvoja, koulutuksen tai tutkimuksen edustaja, kehittäjä, päättäjä, rahoittaja tai muu sidosryhmätoimija, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan muihin hämäläisiin ruokasektorin toimijoihin Lahteen Teerenpeli Yhtiön ravintola Taivaanrantaan torstaina 1.9.2022 klo 13–16. Osoite on Rautatienkatu 13, 15110 Lahti.

Kestävä RuokaHäme – sidosryhmätilaisuudessa tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja luoda paikkaa uusille ajatuksille ja yhteistyölle. Tämän tilaisuuden teemana on Klusterit ja yritysten yhteistyömallit kehittämisessä. Esimerkkinä kuulemme Päijät-Hämeen Viljaklusterin toiminnasta ja sen hyödyistä yrityksille, yritysten kehittämishankkeista sekä pohdimme vastaavien mallien hyödyntämisestä alueellamme. Tule mukaan tuomaan näkökulmasi ja hakemaan uusia ajatuksia toimintaan! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä suolaista.

Ohjelma

Klo 13–13.40 Alustuspuheenvuorot

  • Tervetuloa, esittäytymiset ja lyhyt katsaus Kestävä RuokaHäme -sidosryhmätoimintaan, Sanna Lento, projektipäällikkö, Kestävä RuokaHäme, Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Päijät-Hämeen Viljaklusteri yhteistyön kehittämisen toimintamallina ja alustana, Pekka Mäki-Reinikka, Senior Advisor
  • Pk-yrityksen kokemuksia klusterin toiminnasta, Terhi Kinnari, yrittäjä, Kinnarin tila

Klo 13.40–15.15 Keskustelupajat ja kahvit

  • Yritysten yhteistyön toimintamallit – ohjeistus työpajoihin, Sanna Lento

Klo 15.15–15.30 Yhteenveto

  • Loppukeskustelu ja seuraava tapaaminen

Klo 15.30–16 Vapaata keskustelua/ tapaamisia yms.

 

Tilaisuus on toinen Kestävä RuokaHäme -hankkeen sidosryhmätapaaminen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n sekä PoliRural (Future oriented collaborative policy development for rural areas and people) -hankkeen kanssa.

 

Ilmoittautumiset ma 29.8. klo 12 mennessä tällä linkillä. Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin.