Taste of Slow Häme -matkailutuote ruokamatkailukilpailun finaaliin!

Hämäläiset maaseutuyrittäjät yhdistivät voimansa ja ylsivät keväällä yhteistyössä rakentamallaan matkailutuotteella valtakunnallisen ruokamatkailukilpailun finaaliin. Kilpailut voittajat julkistetaan 16.9.2021 Helsingin kaupungintalolla.

Hämäläiset maaseutuyrittäjät yhdistivät voimansa ja suunnittelivat kevään 2021 aikana uuden ruokamatkailun yhdistelmätuotteen Hämeeseen. Taste of Slow Häme -tuotteessa yhdistyvät kohteiden olemassa oleva tarjonta useamman päivän yhteiseksi ohjelmaksi, ja samalla se toimii loistavana esimerkkinä siitä, mitä kaikkea Hämeessä voi ruokamatkalla kokea.

Tällä tuotteella yrittäjät osallistuivat yhdessä valtakunnalliseen, Hungry for Finlandin organisoimaan ruokamatkailukilpailuun, jonka tavoitteena on nimenomaan vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista Suomessa, etsiä ruokamatkailun kärkituotteita ja vahvistaa aitoa yhteistyötä.

Yhteistyö kannatti – tuote on valittu yhdeksi finalisteista, joista raati valitsee palkittavat ja kunniamaininnat. Kilpailun voittajat julkistetaan 16.9.2021 Helsingin kaupungintalolla.

Tuote on osa MTK Hämeen hallinnoiman maaseuturahoitteisen Ruokaviesti -hankkeen yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on edistää Hämeen ruokasektorin tunnettuutta, kehitystä sekä yhteistä tekemistä monipuolisen tiedotuksen sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta. Ruokamatkailu on valittu yhdeksi tekemisen kärkiteemoista.

”Tämä toimii jälleen innostavana esimerkkinä siitä, mitä kaikkea yhteistyöllä voimme saada aikaan. Taste of Slow Häme -tuote nostaa esiin paitsi kohteiden omaa tarjontaa, mutta kertoo omalta osaltaan myös laajemmin, Hämeen monipuolisesta ruokamatkailutarjonnasta”, iloitsee Karita Toivanen Ruokaviesti -hankkeesta.

Tutustu Taste of Slow Häme -tuotteeseen osoitteessa:
https://iloranta.fi/tapahtumat/taste-of-slow-hame

Tutustu muihin finalisteihin ja kilpailuun:
http://www.hungryforfinland.fi/ruokamatkailukilpailun-2021-finalistit-valittu

Tutustu kaikkiin Taste of Häme -kohteisiin:
www.tasteofhame.fi

Lisätietoja:
Karita Toivanen
MTK Häme / Ruokaviesti -hanke
p. 040 723 8801
karita.toivanen@mtk.fi