Tuottajakutsu Osta tilalta! -päivään

Osta tilalta! -päivää vietetään viidettä kertaa 12.9.2020

Osta tilalta –päivänä voi järjestää avoimien ovien päivän tilallaan tai puutarhassaan. Tarkoitus on tavoittaa uusia ja vanhoja asiakkaita sekä markkinoida omaa tilaa ja tuotteita mukavan tapahtumapäivän merkeissä. Samalla järjestettävä Makumatka Maalle -teemapäivä kutsuu kävijät tutustamaan maaseudun matkailuyritysten tarjontaan.

Vuosittain tapahtumaan osallistuu yli 200 ruoan tuottajaa ja tiloilla vierailee tuhansia kiinnostuneita kuluttajia. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni maaseudun yritys lähtisi mukaan avoimien ovien päivään. Kävijät haluavat tukea paikallista yrittäjää, tutustua tilojen toimintaan ja viettää mukavan syyspäivän maaseudulla.

Miten mukaan?

Ruoan ja muiden maaseudun tuotteiden tuottajat, kotipuutarhurit, maaseudun matkailuyritykset ja esimerkiksi kalastajat voivat ilmoittautua mukaan https://ostatilalta.fi -sivustolla. Tapahtumasivustolta kävijät löytävät helposti kaikki mukaan ilmoittautuneet tilat. Tapahtumaan voi ilmoittautua, vaikkei yleensä myisikään tuotteita suoraan kuluttajille ja ilmoittautua voi myös yhdessä lähinaapuruston tuottajien kanssa yhteisellä tapahtumalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja jatkuu tapahtumapäivään 12.9.2020 saakka. Mitä aiemmin päättää osallistua, sitä laajemmin ehtii markkinoida ja valmistautua tapahtumaan. Sivustolta löytyy monipuolisesti vinkkejä tapahtuman järjestämiseen ja ”Osta tilalta! -päivän tuottajat” -Facebook-ryhmässä voi myös vaihtaa ideoita ja ajatuksia muiden tuottajien kanssa.

Osta tilalta! –päivä seuraa koronavirustilannetta ja muutokset päivän järjestämiseen ovat mahdollisia.

Lisätietoja:
Karita Toivanen
MTK Häme ry, Ruokaviesti -hanke
p. 040 723 8801
karita.toivanen@mtk.fi