Haaralan tila, Orimattila

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Tervetuloa tutustumaan YouTubestakin tutun Haaralan tilan koneisiin ja tilakeskukseen.

Haaralan tila on luomuviljanviljelyyn erikoistunut maatila, jonka tilakeskus sijaitsee Orimattilan Pakaalla. Pelloillamme kasvaa luomuviljelyksessä vehnää ja kauraa reilun 300 hehtaarin alalla. Tilalla sijaitsee myös vanhassa navettarakennuksessa amerikkalaisen Carhartt-vaatemerkin myyntiin keskittynyt lifestylekauppa. Lisäksi tilalta voi ostaa omien mehiläistemme tuottamaa Haaralan Hunajatehtaan luomuhunajaa.

Haaralan Tila Oy:n nykyiset yrittäjät, Ari Vappula ja Satu Harden, ovat järjestyksessään tilan 19. isäntäpari. Ensimmäinen maininta tilamme maista löytyy historiankirjoista vuodelta 1539. Vaikka historiamme on pitkä, on otteemme maatalouteen raikas ja moderni. Kerromme aktiivisesti maatilamme elämästä myös sosiaalisen median kanavissamme YouTubessa ja Instagramissa.

Avoimet maatilat viikonlopun aikana voit tutustua tilan nykyisiin maatalouskoneisiin sekä ihastella vanhaa maskottitraktoriamme, vuosimallin 1955 Güldneria. Tilakeskuksen pihapiirissä tepastelevat lasten iloksi myös kotitarvekanalamme kanat ja ankat. Lifestylekauppamme palvelee koko viikonlopun ajan, ja voit tehdä pihan aleteltasta edullisia löytöjä. Myymme kaupallamme myös Haaralan Hunajatehtaan luomuhunajaa. Viikonlopun ajan paikalla on myös kahvio, josta voit ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.

Tervetuloa ostoksille tai tutustumaan tilan toimintaan!

Liikuntarajoitteisille pysäköinti sisäänkäynnin yhteydessä. Seuraathan opasteita saapuessasi tilallemme, niin saamme liikennejärjestelyt sujuvaksi, kiitos!

Yhteystiedot

Satu Harden
satu.harden@haaralantila.fi
P. 040 847 8683
Haaralantie 50, 16390 Pakaa (Orimattila)

Verkkosivut: https://www.haaralantila.fi/
Facebook: Haaralan tila Oy
Instagram: Haaralantila

YouTube: haaralantila