Hakolan Marjatila, Janakkala

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Hakolan Marjatila on pieni talo preerialla, jossa viljellään luomumarjoja, luomuviljoja ja luomuyrttejä sekä jatkojalostetaan. Tilalla laiduntavat mehiläiset, kiuruvetiset maatiaiskanat ja Ahvenanmaan lampaat. Kahvila ja puoti palvelevat tuorein tilalla tehdyin leivonnaisin ja oman tilan tuottein ja maalaismaisemin.

Luomuun Hakolan tila siirtyi 2010-luvun alussa. Luomutilaan siirtyminen on ollut luonnollinen osa tilan kehitystä. Kaikki muu onkin tilalla luomua, paitsi mehiläiset, joille annetaan tavallista suomalaista sokeria. Kotimaista sokeria käytetään myös hilloissa ja mehuissa.

Avoimet maatilat päivänä Hakolan marjatilalla tutustumiskierroksia luomumarjan ja viljan viljelyyn sekä mehiläistarhaukseen. Pääset myös maistelemaan maistiaisia . Oletko koskaan maistanut mm. voikukkakahvia, villiyrttipiirakkaa tai ruususiirappia?

Tilan puodista löydät oman tilan hunajaa, viljatuotteita, marja- ja yrttijalosteita, leivonnaisia, mehiläisvahakynttilöitä, kästitöitäkahvila, leivonnaisia oman tilan tuotteista jne. Bonuksena kuulet takuuvarmasti kukon ja lampaan laulua. Tervetuloa!

Avoinna ympäri vuoden erikseen ilmoitettuina ajankohtina sekä tilauksesta ryhmille myös muina aikoina. Katso lisätiedot kohteen omilta sivuilta.

Yhteystiedot

Outi Koskinen
hakolanmarjatila@gmail.com
p. 0400 487 866
Piilokivi 26, 14200 Turenki

Facebook: Hakolan Marjatila
Instagram: hakolanmarjatila