Laihon lammas, Kärkölä

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Kärkölässä sijaitseva Laihon lammas kasvattaa pääsääntöisesti kotimaisia lammasrotuja. Heidän toimintansa alkoi erilaisten sattumien seurauksena 2015, jonka jälkeen tilalla on tavoitteellisesti suunnannut toimintaansa laadukkaan karitsanlihan tuottamiseksi.

Tilan emäntänä toimii Niina Laiho maatalousalan perustutkinnon suorittanut hevosenhoitaja, josta tulikin isona lampuri. Niina on viettänyt nuoruutensa emolehmien parissa kotitilallaan.

Tilan lampaat viettävät lajityypillistä ja rauhallista elämää laumassa. Eläimet saavat laiduntaa mahdollisimman paljon ja syövät kotimaisia rehuja. Tilalla viljellään mm kauraa ja nurmea lampaiden ruuaksi.

Avoimet maatilat päivänä tilalla pääset näkemään lampaita ja tilan työkoneita. Päivän säästä riippuen nähtävillä myös työesityksiä. Seuraa tilan facebook-sivuja niin näet ajankohtaisen aikataulun päivän tapahtumista. Tilan ovet ovat avoinna klo 11-16.

Suoramyynnissä tilan omia tuotteita:

Tila myy lampaan lihan lisäksi laajalla valikoimalla erilaisia lampaan villasta valmistettuja tuotteita. Maukasta lampaan lihaa voit ostaa joko yksittäispakattuna tai kokonaisen puolikkaan kerralla. Villatuotteiden lisäksi tila myy laadukkaita lampaan taljoja ja lampaan talisaippuoita. Jos haaveilet lampaista omalle tilalle maisemanhoitotehtäviin ole yhteydessä Niinaan. Lisätietoja tuotteista ja muista palveluista tilan verkkosivuilta.

Lihatuotteiden hinnasto

Tervetuloa ostoksille tai tutustumaan tilan toimintaan!

Yhteystiedot

Niina Laiho
niinsku91@hotmail.com
P. 0449879771
Myllykyläntie 398, 16610 Kärkölä

Verkkosivut: Laihon lammas

Facebook: Laihon lammas