Museotila Hevossilta, Forssa

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Forssan vanhan maalaismaiseman keskellä sijaitseva Hevossilta on kokonaisuus, joka muodostuu kahdesta eri aikakautta edustavasta pihapiiristä museorakennuksineen, talliravintolasta, savusaunoista, laajasta piha-alueesta ja lomamökkialueista. Hevossillassa voi aistia menneen aikakauden hajut, maut, värit – alkuperäisen Vorssan tunnelmaa. Tervan tuoksu ja savusaunan lempeä savu johdattaa vieraat riukuaidan viertä peremmälle menneeseen, kuin tulisi vanhaan Vorssaan, sen kumaraisiin könsiin, pieniin pirtteihin, hellahuoneisiin ja pytinkeihin.

Tänä päivänä Hevossilta on Lounais-Hämeen helmi, vanhaan Forssan Kartanon sivutilan pihapiiriin rakentunut ainutlaatuinen kokous-, virkistys- ja juhlapaikka, retkikohde ja rauhallinen lomanviettopaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu museaalinen miljöö palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti tilauksesta.

Talliravintolassa lauantaina 9.7 klo 12-18 Kakkubuffet hämäläisellä twistillä. Suolaisia ja makeita herkkuja, leivonnaisia, kastettavia, kakkuja ja jälkiruokia! Laktoositon ja gluteeniton huomioitu. Herkkubuffetiin sisältyy kahvi, tee, mehu, vesi. Hinta 25e/hlö

Museo avoinna.

Toiminta muina aikoina:

Tunnelmallisessa Talliravintolassa voit nauttia ennakkotilauksesta esimerkiksi perinteisen Hämäläisen pitopöydän antimista. Pitopöydän antimet ovat aina suomalaista ja eettisesti tuotettua lähiruokaa, ja ne on itse valmistettu paikallisten maatilojen raaka-aineita ja oman tilan tuotteita hyödyntäen. HUOM! Ei tarjolla tapahtumaviikonloppuna.

Yhteystiedot

Sonja Virolainen

hevossilta@hevossilta.fi

044-2957525

Tampereentie 450, 30100 Forssa

Kotisivut: www.hevossilta.fi
Facebook: Museotila Hevossilta
Instagram: Hevossilta