Metsälän tila, Lammi

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde
Metsälän Tilalla kasvatamme lähiniityillä ja metsälaitumilla kasvanutta alkuperäisrotuamme, suomenlammasta. Luonnonlaidun lihamme on eettinen lähiruoka vaihtoehto ja tahdomme tuoda esiin lampaan lihan monipuolisuutta myös helppona arkiruokana. Lampaiden lisäksi tilalla käyskentelee hevosia, poneja, kanoja, koiria ja kissoja, kaneja sekä mehiläisiä.
Lampaista suurin osa on kesän kesätöissä maiseman hoito kohteilla, mutta pieni lauma jää kotiinkin ennallistamaan vanhoja metsälaitumia.

Meillä pääset päivän aikana kokemaan maatilatori tunnelmaa, maistelemaan karitsaburgereita ja lammasmakkaraa, rapsuttelemaan eläimiä, näkemään eläin vauvoja, sekä tietenkin poniajelulle.

Tilalla toimii tapahtuman ajan myös CampFinlaken pop-up kahvila mistä voit tilata herkullisia suussa sulavia, karitsaburgereita tai maistella luonnonlaidun makkaraa sekä muita herkkuja.

Tilalla on lähialueen tuottajia myymässä tuotteitaan lähittuotetorilla jossa myynnissä mm. erilaisia lammastuotteita, villalankaa, huovutusvillaa, taljoja, itse tehtyä saippuaa, lammas säilykkeitä. Hunaja tuotteita, puutarha koristeita, sisustus ja kodin tuotteita, leipomuksia sekä paljon muuta.

Tilamyymälässä pystyy maksamaan käteisen lisäksi sekä kortilla että mobilepaylla mutta kaikilla lähitorin myyjillä ei välttämättä ole muuta maksuvaihtoehtoa kuin käteinen.

Tervetuloa Metsälän tilalle!

Yhteystiedot

Milla Metsälä
Puh. 050 3496 653
metsalantila@gmail.com