Loma-Lassila, Orimattila

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Loma-Lassila on Orimattilan Artjärvellä sijaitseva pieni maatila. Tilalla viljellään nurmea, kauraa, vehnää, ohraa sekä vaihtelevasti myös öljyhamppua tai hernettä. Perinteisen kasvinviljelyn lisäksi tilalla on mökkimajoitusta sekä monipuolista eläintoimintaa.

Tilalla järjestetään maatilaleirejä lapsille/perheille sekä eläinaiheisia ohjelmapalveluita esim. polttareille, synttäreille ja loman viettäjille. Palveluihin kuuluu myös järjestää vierailuja päiväkoti ja kouluryhmille sekä kehitysvammaisten päivätoiminnalle.

Tarkoituksena on myös aloittaa vuohenmaidontuotantoa, mutta vielä tälle kesälle tila ei saa tuotteita vielö myyntiin, sen sijaan tapahtumassa toimii navetan vintillä tunnelmallinen pop-up kahvila. Vierailijat pääsevät myös tutustumaan tilan eläimiin; hevosiin, poneihin, aasiin, vuohiin sekä kileihin, kanoihin ja pupuihin. Tapahtumassa myös kärryajelutusta poneilla.

Loma-Lassilan toiminnan lähtökohtana on tarjota elämyksiä ja hetken hengähdystaukoa kiireisen arjen keskeltä, maaseudun rauhassa. Eläintoiminnassa turvallisuus ja positiivinen ilmapiiri ovat tärkeitä arvoja, Loma-Lassilaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Tapahtumassa käytössä ulkohuussi, parkkipaikka ratsastuskentällä. Pop-up kahvilassa maksutapoina käteinen tai mobilepay, pankkikortti ei valitettavasti käy.

Yhteystiedot:

Loma-Lassila

Iida Vanonen

loma-lassila@hotmail.com

Puh: 050 917 2622

Hietanantie 67

16200 Artjärvi