Mukulan luomumarjatila, Iitti

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Mukulan luomumarjatila – Tilapuoti perinnetilan pihapiirissä

Tervetuloa Iittiin! Mukulan tilamme sijaitsee kauniilta kirkonkylältä 3 km Lyöttilän kylälle.

Mukulan tila on 300-vuotias perhetila perinnemaisemissa Urajärven rannalla. Tilalla viljellään luomumansikoita ja tulevaisuudessa muitakin marjoja. On ilomme avata ovia ja kutsua sinut aistimaan luomutilan ja maaseudun tunnelmaa.

Tapahtumapäivänä olet tervetullut piipahtamaan tilapuodissa tai ajan kanssa viettämään aikaa avointen ovien henkeen. Pääset kiertelemään luomutilan maisemiin tai osallistumaan ohjatulle kierrokselle, jossa kuulet tilan historiasta ja luomuviljelystä. Erityisesti voimme kertoa ja näyttää sen, mikä tekee luomumansikoista niin erityisen tuotteen, jotta se aina useamman suosikiksi on muodostunut. Tilalla voit tutustua myös luomun periaattein viljeltyyn keittiöpuutarhaan sekä kurkistella vanhoista rakennuksista vaikkapa aittaan tai metallipajaan.

Päivän aikana tilapuotimme on auki tarjoten satokauden parhaita luomumansikoita rasioissa sekä (ainakin ennakkoon varanneille) 5kg laatikoissa. Lisäksi myynnissä on muita omia ja lähitilojen parhaita tuotteita. Esimerkiksi oman tilamme hunaja ja pellavatuotteet ovat olleet suosittuja. Päivän aikana pidämme myös pop up -kahvilaa. Pihapiirissä löytyy lapsille niin leikkivälineitä kuin seuraakin.

Tila sijaitsee hyvien teiden läheisyydessä, 3 km Iitin kirkolta. Parkkitilaa on reilusti. Pankkikortti ja käteinen käyvät. Käytössä sisä- ja ulkokäymälöitä sekä lapsille leikkipaikkoja.

Sydämellisesti tervetuloa!

Yhteystiedot:

Mukulan tila

Maija Merikanto

info@mukulantila.fi

Puh: 040 548 7818

Mukulantie 49

47540 Lyöttilä