Herkkujen Häme 17.8.2023 Hämeenlinnan torilla

Herkkujen Häme, maakunnallinen ruokatori, rakentuu Hämeenlinnan torille torstaina 17.8.2023 klo 15-19.

Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi!

Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, lähitilan pihvilihaa, puhtaita vihanneksia, viinejä, sahtia, olutta, marjaherkkuja, sokerileipurin taidonnäytteitä, aitoa hunajaa ja suklaamestarin luomuksia. Maiskis! On muuten hyvää.

Hämäläisessä ruoassa voit maistaa viljavien ja hyvin hoidettujen peltojen, puhtaiden vesien ja metsien tarjoamat raaka-aineet yhdistettynä taitoon ja luovuuteen valmistaa niistä koko ole-mustamme ravitsevaa ruokaa.

Näiden ajatuksien kera tulemme julistamaan Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi Herkkujen Häme ja Hämeen Sanomien Tähtitapahtumassa, Hämeenlinnan torilla 17.8. klo 15.

TULE tapaamaan torille loistavia ruokamme alkutuottajia, fiilistelemään Kimmo Kopran ja varusmiestoimikunnan bändin kanssa, nauttimaan maukkaista ruoka- ja juoma-antimista.

Lapsille on luvassa mm. ihan oma kalapiste ja luonnonantimista saat tietoa Hämeen Martoilta.

Kulttuuriakaan emme unohda!

Merkkaa päivä kalenteriin ja tule koko perheen kanssa maistamaan Herkkuja Hämeestä.
Hämäläinen alkutuottaja, lähiruokayrittäjä, leipuri jne, jos sinulla on tuote, jonka alkuperä ja juuret ovat syvällä Hämeen maaperässä, ilmoittaudu mukaan tapahtumaan myyjäksi tästä linkistä 
Toripaikan tarjoamme käyttöösi maksutta.